Ajankohtaista

Teatterikoulu Konfetti Fiskarsiin?

Luckan Raseborg ja TAKO ry ovat aloittaneet käyttäjäkartoituksen esittävän taiteen perusopetuksen tarpeista entisen Pohjan kunnan aluella. Kaksikielinen teatterikoulu Konfetti toimii jo Karjaalla ja Tammisaaressa, ja syksyllä toimintaa on mahdollista laajentaa, mikäli innokkaita teatteriharrastajia alueelta löytyy.

Toteutuessaan Teatterikoulu Konfetin toiminta käynnistyy elo-syyskuussa 2020 Fiskarin koululla. Ensimmäisenä lukuvuonna teatterikoulun oppilaaksi pääsevät alakouluikäiset; tarpeen mukaan toimintaa tajotaan jatkossa myös ylökouluikäisille ja sitä vanhemmille, myös aikuisille. Taiteen perusopetus kuuluu kaikille!

Vastaamalla kyselyyt vaikutat siihen, että Fiskarsin ruukkikylästä löytyy laadukasta taiteen perusopetusta, jatkossa myös teatterin saralla! Teatterikoulu Konfetin kautta myös lukuisat ruukkikylämme ja lähialueen taitavat taiteilijat ja käsityöläiset voivat työllistyä tuntiopettajina.

Vastaathan oheiseen kyselyyn ke 29.4. mennessä. https://forms.gle/5pBNYXFBCniXX9ct5

Kyselyn tulokset liitetään osaksi Opetus- ja kulttuuriministeriölle toimitettavaa avustushakemusta. Avustuksen toteuduttua Konfetin toiminta voi alkaa kylässämme ja alueellamme. Kysely on keskeinen mittari avustuksen hakukriteereissä.

Lisätietoa taiteen perusopetuksesta Raaseporin alueella https://www.raasepori.fi/vapaa-aika/kulttuuri/lasten-ja-nuorisokulttuuri 

Lisätietoja: Johanna Hammarberg / Kahta kieltä toimien / 050-5388529

Ajankohtaista

Blogi